- Broj stranica: 96
- Godina izdanja: 2014
- ISBN: 9789531414760
- Uvez: tvrdi
- Širina: 12.1 cm
- Visina: 15.5 cm
- Nakladnik: Mozaik knjiga
Academia Barilla
U kuharici DESERTI poznati talijanski kulinarski centar Academia Barilla za vas je odabrao 40 talijanskih recepata za deserte i slastice pomno pazeći na omjer tradicije, maštovitosti i inovativnosti.
Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, slastice koje su s godinama prerasli u poslastice cijeloga
talijanskog naroda– poput cannola – remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta;
izvorne pastiere – uskršnje pite, jednoga od napuljskih simbola sreće;
rustikalne sbrisolone – mrvičastoga kolača od badema,
neprikosnovenoga ponosa Mantove;
i krepkoga pijemontskoga boneta, čvrstoga pudinga od amaretta.
Osim tradicionalnih recepata, uživajte i u novijim poslasticama kao što su uključili tiramisù ili razne granite, kreme ili torte.
Zavirite u ovu kuharicu i otkrijte tajne nenadmašnih talijanskih slastica!
Nema na zalihi
Izdavač | Mozaik knjiga |
---|