fbpx

O nama

Brojni naslovi iz ponude, priručnici, atlasi, enciklopedije, knjige za um, duh i tjelo najbolji su pokazatelji uspješnog rada.

Težimo tome da kao knjižni portal za cijelu porodicu i sretnije življenje širimo kulturu čitanja, podstičemo lični razvoj i zadovoljstvo svakog našeg čitaoca. U ponudi imamo više od 4000 naslova, a svake godine obogatimo ponudu sa 200 novih naslova koji su prilagođeni svim generacijama i društvenim grupama.

Naslovi koje nudimo rezultat su pažljivog odabira našeg tima i saradnje s najvećim izdavačkim kućama iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Misija

Nastojimo da stvaramo i prodajemo proizvode te nudimo usluge na području obrazovanja, kulture i korištenja slobodnog vremena. Osiguravamo uspješnost na svim razinama naše djelatnosti, na radost i u korist naših stranaka i vlasnika.

Naša svrha je da širimo kulturu čitanja, podstičemo lični razvoj i zadovoljstvo svakog našeg čitaoca, stvaramo naslove koji su dostupni svim generacijama i društvenim slojevima. Pri ostvarivanju svoje svrhe slijedit ćemo najplemenitije vrijednosti:

  •     Odgovornost
  •     Poštenje
  •     Timski rad
  •     Poduzetnost
  •     Zadovoljstvo kupaca

BIT ĆEMO NAJBOLJA ONLINE KNJIŽARA U BIH !

Rast ćemo i napredovati, objavljivati djela najboljih domaćih i stranih autora, razvijati moderan upravljački tim, stalno pratiti trendove u izdavaštvu i unapređivati i modernizovati sve perspektivne vidove prodaje. Tako ćemo stvarati sigurnost i zadovoljstvo zaposlenika te ostvarivati očekivanja vlasnika.

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija