fbpx

Kako naručiti

Kako kupovati putem web stranice www.gradknjige.ba?

Pratite jednostavne korake u naručivanju, popunite sva obavezna polja i potvrdite svoju narudžbenicu. Odabrane proizvode poslat ćemo vam na kućnu adresu ( u tom slučaju molimo vas da navedete broj mobilnog telefona), a možete ih preuzeti i lično u našim prostorijama. Plaćanje ćete izvršiti platnom karticom VISA ili Master Card (Monri) ili pouzećem prilikom preuzimanja proizvoda. U slučaju da se odlučite za dostavu na adresu, vaš račun bit će uvećan za troškove slanja

Kako kupovati kod naših zastupnika?

Ukoliko želite da pogledate i prelistate knjigu prije nego što se odlučite na kupovinu, zakažite sastanak s našim zastupnikom direktne prodaje na e-mail [email protected]. Ukoliko želite informacije o trenutno aktuelnim pogodnostima za kupovinu ili pomoć oko odabira naslova, pozovite 033/957–605 i zatražite razgovor s našim zastupnicima prodaje putem telefona.

Šta predstavlja garancija zadovoljstva?

Ukoliko kupac nije zadovoljan kupljenim izdanjem, Beskrajna priča d.o.o. Sarajevo mu garantuje mogućnost da knjigu vrati neoštećenu u roku od 15 dana, a mi ćemo mu bez ikakvih pitanja ili komplikovanih procedura vratiti cjelokupni iznos novca.

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija