- Broj stranica: 96
- Godina izdanja: 2014
- ISBN: 9789531414784
- Uvez: tvrdi
- Širina: 14.1 cm
- Visina: 15.5 cm
- Nakladnik: Mozaik knjiga
Academia Barilla
Kuharica PREDJELA I GRICKALICE sadrži 40 recepata za odabrana talijanska predjela i zalogajčiće od kojih rastu zazubice.
Recepte je odabrala Academia Barilla, poznati kulinarski centar posvećen promicanju talijanske gastronomske kulture.
Talijani su poznati kao majstori u pripremanju dobre hrane, a ova knjižica sadrži samo najbolje recepte proizašle iz kulinarske tradicije te moderne kuhinje naših susjeda.
U ovoj ćete knjižici naći recepte za mnoga ukusna i maštovita jela.
Neka su tipična, poput pizze pečene u tavi, salate caprese, ili kolača od krumpira, neka su domišljate inačice klasičnih tema, poput rižinih popečaka s dimljenim sirom i korom od lješnjaka, a neka ukusne novine, poput kruha s rajčicama sušenim na suncu i origanom.
Jedna su vrlo lagana, poput salate od pira sa škampima, a druga zasitnija, primjerice nabujak s gorgonzolom.
Ono što im je svima zajedničko jest to da su veličanstven uvod u izvrstan obrok.
Zavirite u kuharicu Predjela i grickalice i otkrijte tajne nenadmašne talijanske kuhinje!
Nema na zalihi
Izdavač | Mozaik knjiga |
---|