fbpx
Akcija!

AGATA METEOROPAT(A)

22,00 KM 27,00 KM

Slikovnica iz koje kroz zabavnu priču učimo o važnosti govorenja istine!

Pridružite se Agati u jedinstvenoj avanturi koja će zabaviti, poučiti i nadahnuti djecu da budu bolji ljudi – sve to uz smijeh i šarm koji će osvojiti srca cijele obitelji.

Naizgled genijalan izgovor ako se želi izvući iz školskih i ostalih obaveza – požaliti se na biometeorološke prilike – ipak se šarmantnoj lisici Agati neće pokazati kao plan bez mane!

U ovoj poticajnoj slikovnici koju je napisala Marijana Križanović, a ilustrirala Lidija Kraljević mali će se čitatelji upoznati s danima u tjednu, doznati po čemu se ponedjeljak razlikuje od srijede, ali i dobiti važnu životnu lekciju: sebičnost i neiskrenost nikad se ne isplate!

Uz to, radnja ove slikovnice odvija kroz sedam dana u tjednu pa mali čitatelji imaju priliku naučiti ponešto o danima, o njihovim nazivima, redoslijedu i specifičnostima svakoga dana.

Ova slikovnica koja obogaćuje, zabavlja i poučava, savršen je dodatak svakoj dječjoj kolekciji knjiga, a Agata Meteoropata postat će lik kojeg će vaši mališani zavoljeti i iz kojeg će učiti važne životne lekcije.

O autorici slikovnice Agata Meteoropat(a):
Marijana Križanović rođena je 1. studenoga 1977. godine. Profesorica je hrvatskog i engleskog jezika i književnosti te magistra bibliotekarstva. Lektorira knjige, stvara pjesme i priče te neprestano mašta. Objavljeno joj je petnaest knjiga za djecu.

Za slikovnicu Moj tata dobila je nagradu „Ovca u kutiji“ za najbolju hrvatsku slikovnicu u 2023. godini, 1. mjesto prema ocjeni dječjeg žirija.

Članica je Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade te Hrvatskog čitateljskog društva.Voli prirodu, fotografiju, glazbu, kazalište, knjige, strane jezike, putovanja i druženje s obitelji. Živi u Zagrebu sa suprugom i djecom.

Više informacija
SKU: 9789531436663

Broj stranica:50
Godina izdanja:2024.
ISBN:9789531436663
Ilustrator:Lidija Kraljević
Uvez:tvrdi
Dimenzije:14 x 20 cm
Težina:210 g

Dodatne informacije

Autor

Marijana Križanović

Izdavač

Mozaik knjiga

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AGATA METEOROPAT(A)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija