fbpx
Akcija!

ELEKTRA

27,00 KM 31,00 KM

Novi dom, nova škola, novi prijatelji. Nije lako prilagoditi se novoj okolini, posebice ako ste malo vrckavi i nespretni, poput Elektre.

Njezini je roditelji potiču da se okuša u raznolikim izvanškolskim aktivnostima: odbojka tenis, streličarstvo, sviranje… No Elektri ništa ne polazi od ruke.

Ipak, kada se jednoga dana sasvim slučajno nađe na satu baleta, sve će se promijeniti. Duboko u sebi Elektra zna što treba činiti. Samo mora pronaći snage slijediti svoje snove.

O autorima Elektre:
Brian Freschi (rođen 1993.) već niz godina radi u kazalištu i bavi se scenskom umjetnošću. Diplomirao je dramaturgiju na Međunarodnoj akademiji stripa u Firenci. Od 2015. godine surađuje s umjetničkim kolektivom Manticora. Objavio je nekoliko stripova i dječjih knjiga u suradnji s različitim izdavačima, a njegove su knjige prevedene i objavljene u nekoliko zemalja, uključujući Francusku i SAD. Predaje pisanje stripova na TheSign Comics and Arts Academy u Firenci, a 2020. godine bio je nominiran za nagradu Boscarato u kategoriji „Najbolji scenarijˮ.

Elena Triolo (rođena 1988.) ilustratorica je rodom iz Toskane. Surađuje s najvećim izdavačkim kućama u Italiji, ali i s raznim brendovima. Predaje crtanje i ilustriranje, kako odraslima tako i djeci. Njezine dvije najveće strasti su crtanje i balet! Tvorac je priznatog brenda Carote e Cannella (@carotecannella, https://stay-hop.com/collections/carote-e-cannella?sort_by=best-selling). Elektra je prvi strip koji su zajedničkim snagama stvorili Brian i Elena.

Više informacija

Na zalihi

SKU: 9789531437523

• Broj stranica:184
• Godina izdanja:2024.
• ISBN:9789531437523
• Prevoditelj:Ivona Širol
• Ilustrator:Elena Triolo
• Uvez:tvrdi
• Dimenzije:14 x 20 cm
• Težina:300 g

Dodatne informacije

Autor

Brian Freschi

Izdavač

Mozaik knjiga

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ELEKTRA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija