fbpx
Akcija!

ČETIRI NOĆI S VOJVODOM

37,00 KM 39,00 KM

Četiri noći s vojvodom

Emilia Gwendolyn Carrington skrivena iza naslonjača sluša kako Evander Septimus Brody i njegovi prijatelji analiziraju njezinu pjesmu posvećenu upravo njemu. Godinama kasnije, ona je misteriozna spisateljica koju život natjera da stane pred skandaloznog vojvodu s još skandaloznijom ponudom. Želeći zaštiti titulu, Vander će i ne znajući izložiti srce, a Mia proživjeti priču snažniju od svih koje je napisala.

Dvoje ljudi, četiri noći i jedan brak pod ugovorom – što se može dogoditi, osim neponovljiva priča o odgovornosti, odanosti i ljubavi?

James dokazuje da je duhovitost seksi, a romantika pametna. Njezin najnoviji roman iz serije “Očajne vojvotkinje” ponovno donosi nezaboravnu junakinju, majstorskog junaka i vrlo mudrog dječaka. Ovo je prekrasna priča ispunjena emocijama. Prava dragocjenost. – RT Book Reviews

Eloisa James piše s očaravajućim spojem šarma, stila i elegancije koji uvijek ostavlja čitatelja da uzdahne, osmjehne se i zaljubi. Njezin stil je izvrstan, njezina proza čista magija. Ništa me ne dovodi brže u knjižaru od nove knjige Eloise James. – Julia Quinn

Od iste autorice:

Vojvotkinja moga srca – u prodaji
Povratak vojvode – u prodaji
Vojvoda za nju – u prodaji

O autorici romana Četiri noći s vojvodom :
Eloisa James autorica je uspješnica po izboru listova USA Today i New York Times i profesorica engleske književnosti. Živi u New Yorku s obitelji, ali ponekad je se može naći u Parizu ili Italiji. (Njezin suprug je pravi pravcati talijanski vitez!) Eloisina mrežna stranica donosi kratke priče, dodatna poglavlja, čak i vodič za kupovinu u Firenci. Posjetite je na adresi www.eloisajames.com.

Više informacija
SKU: 9789531437899

• Broj stranica:384
• Godina izdanja:2024.
• ISBN:9789531437899
• Strani naslov:Four Nights With the Duke
• Prevoditelj:Nada Kujundžić
• Uvez:meki
• Dimenzije:14 x 20 cm
• Težina:415 g

Dodatne informacije

Autor

Eloisa James

Izdavač

Mozaik knjiga

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ČETIRI NOĆI S VOJVODOM”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija