fbpx
Akcija!

PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ

26,00 KM 33,00 KM

U najvećoj mjeri, sretan i ispunjen život ovisi o nama samima. Ovisi o onom vuku kojeg svakodnevno hranimo…

Iako ju je teško definirati, sreća je nešto čemu svi stremimo, ali i nešto što nam se nerijetko čini nedostižnim. Međutim, smatra dr. Kenan Crnkić, najveća prepreka na našem putu k sreći nerijetko smo mi sami, naše sumnje i nesigurnosti, strahovi i ograničenja koja sami sebi postavljamo. Vodeći se mišlju Ako želite biti sretni, budite, Crnkić potiče čitatelje da se zamisle nad vlastitim životima te otkriju što im je uistinu važno i potrebno.

Pisana pristupačnim, razgovornim stilom, ova jedinstvena knjiga puna kratkih, pamtljivih priča i anegdota, nadahnjujućih citata, dirljivih pjesama, promišljenih savjeta i poticajnih pitanja, poziva na djelovanje i nudi „instant motivaciju“ potrebnu da poduzmemo prve korake ka ispunjenijem i sretnijem životu.

Iznad svega, vodi računa kojeg vuka u sebi duhovno, čime, koliko često i na koji način hraniš, jer onaj kojeg hraniš u sebi, oblikovat će tvoj identitet, karakter, život i, na kraju, tvoju sudbinu, dajući odgovor na vječno pitanje: Jesi li sretan i koliko?

O autoru:
Dr. Kenan Crnkić autor je međunarodnih bestselera o uspjehu (7 tajni uspjeha), sreći (Pazi kojeg vuka hraniš) i životu (Nadživjeti život) prevedenih na više svjetskih jezika. Doktor ekonomije, sveučilišni profesor i uspješan poslovni čovjek, Crnkić je dobitnik niza međunarodnih priznanja i nagrada, a njegove objave putem društvenih mreža prati više stotina tisuća ljudi iz raznih dijelova svijeta.

Više informacija

Na zalihi

SKU: 9789531436717

Broj stranica:136
Godina izdanja:2024.
ISBN:9789531436717
Prevoditelj:Jakov Lovrić
Uvez:tvrdi
Dimenzije:14 x 20 cm
Težina:180 g

Dodatne informacije

Autor

Kenan Crnkić

Izdavač

Mozaik knjiga

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija