fbpx

GODINU STARIJA, GODINU BOLJA

33,00 KM

S razigranom duhovitošću, praktičnim savjetima i mudrim opažanjima, autorice bestselera Kako biti Parižanka u svakoj prilici ovaj se put hvataju u koštac s pariškim umijećem odrastanja. Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti, Caroline de Maigret i Sophie Mas opet će vas zabaviti, izreći ono što ne očekujete čuti, ali baš onako kako to želite čuti. U isti mah dirljiv i urnebesno smiješan, ovaj divan vodič bez dlake na jeziku pronicljivo ilustrira što to znači biti punokrvna žena.

“Godinu starija, godinu bolja knjiga je koju ćete pročitati u jednom dahu prije spavanja, a sutradan kupiti još primjeraka za svoje prijateljice. Začinjena inspirativnim citatima i komičnim anegdotama, to je istinita priča u kojoj se lako prepoznati, duhovit francuski osvrt na univerzalno čudo starenja.” Vogue UK

Caroline de Maigret francuska je manekenka, glazbena producentica, spisateljica i aktivistica za ženska i dječja prava. Sophie Mas je filmska producentica, živi na relaciji Pariz-Sjedinjene Države. Među ostalim, jedna je od producentica filma Call Me by Your Name.

Prijevod: Marija Perica

Više informacija

Nema na zalihi

SKU: 9789533602745

Broj stranica:272
Godina izdanja:2021.
ISBN:9789533602745
Strani naslov:Older but Better, but Older
Uvez:meki
Dimenzije:13.5 x 20.5 cm
Težina:400 g
Nakladnik: Znanje

Dodatne informacije

Autor

Caroline de Maigret

Izdavač

Znanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “GODINU STARIJA, GODINU BOLJA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija