fbpx

LOŠI MOMCI 9

17,90 KM

Loši momci 9
Epizoda 9 – Veliki zli vuk

Gospodin Vuk postao je golemo čudovište u službi zlih izvanzemaljaca koji napadaju Zemlju. Ruši sve pred sobom, a ostatak ekipe hvata očaj. Sve dok, najneočekivanije od svega, gospodin Zmija koji obično prvi odustaje ne ohrabri ostatak Dobrih momaka da pokušaju vratiti Vuka. Pomoći će im Međunarodna liga heroja, a bitka s izvanzemaljcima vodit će se na dva fronta – u svemirskim letjelicama i u gradu. Kako će se Zemljani suprotstaviti zlom Marmeladi i kako će Vuk reagirati, ma najzanimljivije je kako će se Zmija odreći svojih supermoći kako bi se približio Vuku i vratio ga na pravi put.

Urnebesna serija romana prodana je u svijetu u 20 milijuna primjeraka i objavljena u 44 zemlje svijeta. Na listi bestselera New York Timesa nalazi se više od 100 tjedana, a prema seriji je snimljen i animirani film u produkciji Dreamworksa koji je širom svijeta zaradio 250 milijuna dolara.

“Izazivamo vas da zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.” – Kirkus Review

“Volio bih da sam ovu knjigu imao dok sam bio dijete. Urnebesno!” – Dav Pilkey, autor romana Čovpas

O autoru:
Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je kao glumac, dizajner, prodavač u dućanu TV i videoopreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju “Loši momci” 2016. godine dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

Više informacija

Na zalihi

SKU: 9789533861012

Broj stranica:144
Godina izdanja:2024.
ISBN:9789533861012
Prevoditelj:Andrea Bagović
Uvez:meki
Dimenzije:15 x 18.9 cm
Težina:270 g
Nakladnik: Profil

Dodatne informacije

Autor

Aaron Blabey

Izdavač

Profil knjiga

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “LOŠI MOMCI 9”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija