fbpx

PJEŠČANI SAT

49,00 KM

Pješčani sat – Preokreni knjigu, otkrij tajnu!

1881.

Mladi liječnik Simeon Lee odlazi iz Londona kako bi liječio svojeg rođaka, svećenika Olivera Hawesa koji živi na obali Essexa u Pješčanom satu, jedinoj kući na sićušnom otoku.

Hawes je uvjeren da ga truju i da iza svega stoji njegova šogorica Florence, koja je nakon suprugove smrti zatočena u bizarnoj staklenoj komori. Odgovor na pitanje kako je ondje dospjela krije se u svećenikovu tête-bêche dnevniku…

1939.

Oliver Tooke, pisac i sin kalifornijskoga guvernera, pronađen je mrtav nedaleko od obiteljske kuće, Pješčanog sata. Njegov prijatelj Ken Kourian ne vjeruje policiji da je riječ o samoubojstvu.

Istraga će ga odvesti do mračnih obiteljskih tajni, ali da bi ih razotkrio, mora dešifrirati tragove koji se nalaze u Oliverovu posljednjem djelu – tête-bêche romanu o mladom liječniku Simeonu Leeju…

“Očaravajuća priča o obiteljskim tajnama.” – The Guardian

“Ambiciozan roman koji se čita u dahu.” – The Times

O autoru:
Gareth Rubin je britanski autor i novinar poznat po svojim trilerima i povijesnim romanima. Prije nego što se posvetio pisanju beletristike, Rubin je radio kao novinar i filmski redatelj za BBC, gdje je pokrivao širok spektar tema, uključujući vijesti i kulturu.

Rubin je stekao priznanje svojim romanima “Liberation Square” i “The Winter Agent,” koji istražuju alternativnu povijest i špijunažu, često s napetim i intrigantnim zapletima. Njegova djela su hvaljena zbog složenih likova, detaljnih povijesnih prikaza i napetih radnji.

Gareth Rubin živi u Londonu, gdje nastavlja pisati i raditi na novim projektima, pridonoseći suvremenoj književnoj sceni svojim originalnim i promišljenim pričama.

Pješčani sat njegov je treći roman i prevodi se diljem svijeta.

Više informacija

Samo 2 komada na zalihi

SKU: 9789533721712

• Broj stranica:400
• Godina izdanja:2024.
• ISBN:9789533721712
• Prevoditelj:Paula Jurišić
• Uvez:tvrdi
• Dimenzije:14.5 x 20.5 cm
• Težina:500 g
• Nakladnik: Stilus knjiga

Dodatne informacije

Autor

Gareth Rubin

Izdavač

Stilus

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “PJEŠČANI SAT”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija