fbpx

60 AKTIVNOSTI ZA BEBE PREMA METODI MONTESSORI

37,00 KM

60 aktivnosti za bebe prema metodi Montessori, knjiga temeljena na pedagogiji Marije Montessori za najmlađe, od rođenja do petnaest mjeseci – pruža vam razne ideje i aktivnosti.

Kada dijete stigne u naš život, mi ga s radošću dočekujemo, štitimo ga i brinemo se o njemu. Tijekom njegova odrastanja želimo poticati njegovu želju za otkrivanjem te ga naučiti da usmjerava svoju pažnju pritom mu pomažući da razvije koncentraciju, i to prije svega u mirnom i ugodnom okruženju.

U knjizi ćete pronaći savjete:

za pripremu odgovarajućeg okruženja za novorođenče
za stvaranje i pripremanje senzornog materijala prilagođenog svakoj fazi bebina razvoja
za praćenje razvoja bebinih vještina
za poticanje bebine samostalnosti i samostalnog obavljanja svakodnevnih zadataka
za stvaranje mirnog i pozitivnog okruženja u domu.
60 aktivnosti za bebe prema metodi Montessori knjiga je za novopečene roditelje, a Marie-Hélène Place autorica je brojnih knjiga utemeljenih na Montessori pedagogiji koje su prevedene na više svjetskih jezika.

„Djeca najviše upijaju i uče iz onoga što ih okružuje.“ – Maria Montessori

O autoru:
Marie-Hélène Place nastanila se u francuskoj regiji Auvergne, u podnožju prirodnog parka poznatog po lancu malih vulkanskih brda, kako bi ondje pisala i bila u izravnom doticaju s dječjim svijetom. Ona želi pozorno pratiti tu očaravajuću energiju koja se oblikuje i koja će činiti naš budući svijet, pišući o njoj nježno kao da drži malu šalicu od porculana, dragocjenu, krhku i veličanstvenu. Prije nego što se preselila u Auvergne, živjela je u Bruxellesu, Londonu, Parizu i Pondichéryju gdje je rodila i odgajala svoje troje djece. Privučena Montessori pedagogijom, Marie-Hélène Place od 1994. piše knjige, uglavnom za djecu. Njezine knjige poziv su za stvaranje mirnog okruženja, pogodnog za odgoj utemeljen na poticanju i poštovanju djeteta. Njezini likovi rastu u realističnom okruženju i u dodiru s prirodom koja katkad ustupa mjesto nekom fantastičnom svijetu – svijetu koji odgovara unutrašnjem svijetu djeteta – a sve to praćeno je specifičnim „belgijsko-britanskim“ humorom.

Više informacija

Nema na zalihi

SKU: 9789533721484

Broj stranica:184
Godina izdanja:2023.
ISBN:9789533721484
Prevoditelj:Julijana Jurković
Uvez:meki
Dimenzije:14.5 x 20 cm
Težina:220 g
Nakladnik: Stilus knjiga

Dodatne informacije

Autor

Marie-Hélène Place

Izdavač

Stilus

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “60 AKTIVNOSTI ZA BEBE PREMA METODI MONTESSORI”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija