fbpx

KRATKI PRIRUČNIK ZA ADHD

41,00 KM

Kako je uistinu živjeti s ADHD-om?

Nakon što je ilustratorici Alice Gendron u dobi od 29 godina dijagnosticiran ADHD, odlučila je pomoći osobama s ADHD-om da bolje shvate svoje stanje i olakšaju si svakodnevicu.

Uz mnoštvo simpatičnih, zabavnih i svima razumljivih ilustracija, Kratki priručnik za ADHD naučit će vas:

sve što trebate znati o ADHD-u: njegovim oblicima, simptomima, dijagnozama i uobičajenim zabludama o tom stanju
kako se ADHD odražava na svakodnevicu osoba kojima je dijagnosticiran: od škole i posla, osobne higijene, pospremanja, organizacije vremena do ljubavnog i društvenog života
ključne koncepte i strategije koje vam mogu olakšati svakodnevicu s ADHD-om: od stvaranja novih navika, korištenja boja u organizaciji do uvođenja elemenata igre i zabave u svakodnevni život…
S pomoću mnoštva praktičnih savjeta iz prve ruke ovaj kratki ilustrirani vodič pomoći će vam da shvatite kako se unatoč ADHD-u – vi ili bilo tko drugi u vašoj blizini s tom dijagnozom – ne trebate osjećati samima te da možete biti uspješni u svim područjima života.

I vjerojatno najvažnije od svega, naučit će vas kako surađivati sa svojim mozgom, a ne raditi protiv njega…

O autoru:
Alice Gendron francuska je autorica i ilustratorica kojoj je dijagnosticiran ADHD-a u dobi od 29 godina, nakon čega je, sredinom 2000-ih, odlučila pokrenuti svoju online platformu „The Mini ADHD Coach“ kako bi pomogla osobama s ADHD-om da bolje shvate svoje stanje i na taj im način olakša njihovu svakodnevicu. Svoje ideje potom je pretočila u ilustriranu knjigu Kratki priručnik za ADHD (Mini ADHD Coach), objavljenu 2023. Rođena u Parizu, završila je Umjetničku akademiju u Angersu, nakon čega je neko vrijeme živjela u Melbourneu u Australiji. Od 2015. radi kao samostalna copywriterica za različite marketinške agencije i web-stranice. Njezine duhovite i poučne ilustracije stekle su veliku popularnost diljem svijeta, a njezin profil na Instagramu @the_mini_adhd_coach prati više od 600 000 ljudi. Trenutačno živi u Bordeauxu u Francuskoj.

Više informacija

Na zalihi

SKU: 9789533721729

• Broj stranica:210
• Godina izdanja:2024
• ISBN:9789533721729
• Prevoditelj:Tea Grgurić
• Uvez:tvrdi
• Dimenzije:17 x 19 cm
• Težina:350 g
• Nakladnik: Stilus knjiga

Dodatne informacije

Autor

Alilce Gendron

Izdavač

Stilus

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KRATKI PRIRUČNIK ZA ADHD”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pratite nas na socijalnim mrežama

Ostanite u toku sa najnovijim objavama na našim oficijelnim profilima

Pozadinska ilustracija